Magazin > VIP
66 ogledov

Tori ima le še 42 kilogramov

Tori Spelling FameFlynet
Prevarana Tori Spelling je vedno bolj suha. Medtem njen mož spreminja izgovore za varanje.

Potem ko je pristala v bolnišnici, kjer je bila šest dni, je Tori Spelling po navedbah prijateljev močno shujšala. Pri višini 168 centimetrov ima le še 42 kilogramov, kar je precej skrb vzbujajoče.
"Boli jo glava, v sobi ne sme biti najmanjše svetlobe. Zaradi čira na želodcu ves čas bruha, zelo jo boli in močno jo skrbi," je povedal njen prijatelj.

Dean spremenil svoj zagovor

Tori preživlja težavno obdobje, saj svojemu možu Deanu McDermottu prevare ne more oprostiti. Olje na ogenj priliva celo on, saj je med terapijo zakonske terapevtke izjavil, da seks z njo ni bil dober in da jo je prevaral, ker nisva dovolj seksala. "Seksala sva enkrat na dva tedna. Zato sem jo prevaral," je povedal, vse to pa bosta zakonca izdala v njenem resničnostnem šovu True Tori.

Zdaj je v pogovoru s svojim prijateljem spremenil svoje mnenje in trdi, da jo je prevaral, ker je bil pod vplivom alkohola in drog ter je bil prepričan, da o tem ne bo nikoli izvedela. "Nisem iskal seksa, prav tako nisem bil vzburjen, najina zveza in spolno življenje sta trdna kot kamen," je povedal in dodal, da je dobil svojo lekcijo ter da se bo boril za Tori in njune štiri otroke.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.