Magazin > VIP
40 ogledov

Tori moža postavila pred vrata

Tori Spelling FameFlynet
V zakonu Tori Spelling se je začela prava vojna.

Čeprav si je Tori Spelling pred nedavno domnevno ljubezensko afero svojega moža Deana McDermotta zatiskala oči in zatrjevala, da ne bo ukrepala, se je izvedelo, da zakonca ne živita več skupaj.

"Dean je besen, da mu poskuša Tori pregledovati mobilnik, postavila mu je ultimat in se do njega obnaša, kot da je otrok," je povedal vir. "Močno sta se sprla in Dean trenutno živi pri prijatelju, kjer popiva in se vede neodgovorno, kot da je razvajen fant."

Tori je upravičeno jezna in je svojega najboljšega prijatelja Mehrana Farhata prosila, naj se vseli k njej in otrokom, saj se z njimi zelo dobro razume. "Zabava se z otroki, medtem ko ona doživlja živčne zlome. Poleg tega ji nudi ramo za tolažbo. Ona je ure in ure zaklenjena v svoji sobi in joka, skoraj nič noče jesti. Pred otroki poskuša biti močna. Deanu gre na živce, da Mehran igra očetovsko vlogo njegovim otrokom," je še povedal vir.

Se je pa Dean očitno pokesal in si želi, da gresta s Tori v svetovalnico za zakonske pare. Otroke uporablja kot sredstvo za izsiljevanje, v Tori, ki je že snela poročni prstan, pa poskuša vzbuditi krivdo, da bi bilo za otroke pogubno, če bi se ločila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.