Magazin > VIP
59 ogledov

Tori nehala jesti!

Tori Spelling Dean McDermott FameFlynet
Prijatelji Tori Spelling so v velikih skrbeh.

Tori Spelling novice, da naj bi jo njen mož Dean McDermott prevaral, ni sprejela tako dobro, kot je kazalo. Kot pravijo njeni prijatelji, se Tori počuti ponižano, zaradi stresa pa je menda celo prenehala jesti. "Izgubila je že pet kilogramov. Vsi so v velikih skrbeh,“ je vir izdal reviji Life & Style.

Dean naj bi ženo prevaral z Emily Goodhand, ki naj bi bila z zvezdnikom noseča. Tori se na govorice javno ni odzvala, jo pa menda zelo obremenjujejo. "Sprašuje se, ali jo je Dean prevaral tudi z drugimi,“ je še navedel vir.

Dean in Tori naj bi se zaradi njene paranoje in namigovanj veliko prepirala. "Ves čas sta si v laseh. Tori Deanu očita, da jo je osramotil. Tega ni pričakovala, čeprav je vedela, da je Dean nagnjen k nezvestobi.“

Tori svoj čas zdaj posveča le še svojim otrokom Liamu, Stelli, Hattie in Finnu. "Ne prepira se pred njihovimi očmi, saj želi, da bi odraščali v normalnih okoliščinah.“ Želja po normalni družini naj bi bil tudi razlog, da Tori ne razmišlja o ločitvi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.