Magazin > VIP
14 ogledov

Tori ni seksala že od decembra

tori spelling FameFlynet
Tori Spelling se je razgovorila o moževi nezvestobi.

Tori Spelling in Dean McDermott sta vrata svojega doma v preteklosti že odprla resničnostnim kameram in tudi tokrat, ko jima v zakonu ne gre najbolje, tega ne bosta skrivala. V novem resničnostnem šovu True Tori (Resnična Tori) bosta spregovorila tudi o njegovi nezvestobi in zakonskih skrivnostih.

"Seksala nisva od decembra," je pred kratkim priznala Tori in v joku izdala, da Deanu ni nikoli dovolj. "Vedno sem menila, da je konec, če me prevara, a dokler ne bom sprejela končne odločitve, bo ostalo tako, kot je, vsaj za otroke. Morava najti rešitev," je povedala Tori.

O svoji nezvestobi in 30 dneh, ki jih je preživel na kliniki za zdravljenje odvisnosti, pa je spregovoril tudi Dean: "Moja najhujša nočna mora je, da sem izdal svojo ženo. Povsem sem izgubil nadzor nad sabo. Seks je bil le izhod, tako kot alkohol in droge. Hvaležen sem, da sem si poiskal pomoč, da bom lahko mož in oče, kakršnega si moja družina zasluži."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.