Magazin > VIP
29 ogledov

Tori se je grdo zlagala

tori spelling Fame Flynet
Tori Spelling je po rojstvu sina lansko leto zelo na hitro izgubila več kot 20 kilogramov, a se je o tem, kako ji je to uspelo, grdo zlagala svojim oboževalkam in mladim mamicam.

Zelo vitka Tori Spelling v svoji novi knjigi Spelling It Like It Is priznava, da se je letos spomladi reviji US Weekly zlagala o tem, kako je po porodu tako na hitro shujšala.

Mama štirih je aprila omenjeni reviji povedala, da je kilograme izgubila s pomočjo redne telovadbe in zdrave prehrane. "Čarobna tabletka ne obstaja, kalorij ne preštevam, sem pa velika zagovornica zdrave prehrane," je takrat ponosno razlagala Tori. Iz jedilnika naj bi črtala vse, kar je nezdravo, jedla pa le ribe, zelenjavo, juhe, zdrave prigrizke, humus in avokado. A Tori je z jedilnika črtala veliko več, kot le sladkor, maščobe, meso in bele žitne izdelke. Zvezdnica v knjigi priznava, da je nekaj mesecev po porodu stradala, tudi telovadila ni veliko, živela pa je skoraj le od zraka.

Pravi, da je lagala po priporočilu publicistov, saj oboževalkam ni želela dajati slab zgled. "Moj publicist mi je dal jasna navodila o tem, kaj naj povem o hujšanju. Ženske ne želijo slišati, da sem shujšala s stradanjem in brez telovadbe," razlaga v svoji knjigi in dodaja, da si je zato izmislila tudi, da je do vitke postave prišla s pomočjo plavanja. "Plavanje mi je priporočil zdravnik, saj je dobro za celo telo, med plavanjem pa ne porabiš zelo veliko energije, kar je med dieto z manj kalorijami pomembno," je letos spomladi v omenjeni reviji razlagala Tori, ki je v kopalkah pozirala tudi na naslovnici.

Pa se je laganje izplačalo? Verjetno ne, saj je s priznanjem v knjigi oboževalke še bolj razjezila, kot bi jih brez zavajanja in s priznanjem, da trpi za prehranjevalnimi motnjami.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.