Magazin > VIP
13289 ogledov

Tori Spelling in Jennie Garth sta se odzvali na obtožbe Jessice Alba

tori spelling, jennie garth Profimedia
Jessica Alba trdi, da med snemanjem zvezdnikov serije Beverly Hills 90210 ni smela pogledati v oči.

Pretekli teden je veliko prahu dvignila izjava igralke Jessice Alba, ki je leta 1998 nastopila v najstniški seriji Beverly Hills 90210. Jessica se snemanj ne spominja z veseljem. "Glavnih igralcev nisem smela pogledati v oči, kar je bila nenavadna zahteva, če moraš z njimi posneti prizor,“ je razkrila Jessica in dodala, da so ji zagrozili, da jo bodo vrgli iz serije, če se tega ne bo držala. 

Na njene besede sta se sedaj odzvali Jennie Garth in Tori Spelling. V podkastu Spellingove 9021OMG je Jennie povedala, da ji je žal, da je imela Alba slabe izkušnje. "Jaz sem snemala z njo, zato je v mislih morala imeti mene. Ne spominjam se tega, ker imam najslabši spomin na svetu,“ je povedala Jennie, Tori pa se je vprašala, ali niso morda producenti namenoma širili laži o igralcih. "Si predstavljaš, mi pa smo mislili, da nas gostje ne marajo? 'Nikoli nas ne pogledajo. Ne vemo, zakaj. Tako prijazni smo bili.'“ je izjavila Spellingova.

Garth se sicer dela z Jessico spominja. "Spomnim se, da je bila izjemno nadarjena. Bila je še zelo mlada in zares prijazna. Ne preseneča me, da je tako uspešna,“ je še dejala.


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.