Magazin > VIP
5150 ogledov

Tožba: Chuck Norris trdi, da so zastrupili njegovo ženo

chuck norris
Igralec in njegova žena hočeta 10-milijonsko odškodnino.

Chuck Norris toži enajst farmacevtskih družb, ki naj bi bile krive za ženine kronične bolečine, ki so se pojavile po treh pregledih z magnetno resonanco. Od teh pregledov je minilo že pet let, a Gena Norris še vedno čuti stranske učinke.

Pri takšnih pregledih, da bi bili čim bolj natančni, pacientu mnogokrat vbrizgajo kontrastno sredstvo, ki vsebuje gadolinij in v večini primerov ne povzroča alergijskih reakcij. Gena je imela smolo. Po pregledu je po telesu začutila pekočo bolečino. Sedaj je kronično utrujena, ima kognitivne težave in je večino časa v bolečinah.

Zvezdnik zato toži podjetja, ki so izdelala kontrastno sredstvo. Kot pravi, je bila njegova žena zastrupljena. Od njih zahteva 10 milijonov dolarjev, saj naj bi toliko zapravila za Genino zdravljenje po pregledu. Igralec še trdi, da bi njegova žena skoraj umrla, saj njenih težav sprva niso pravilno diagnosticirali.

Farmacevtske družbe se branijo, češ da njihov proizvod še nikoli prej ni povzročal težav, a Norris vztraja, da so vedeli za nevarnosti, na katere pacientov niso opozorili. "Na žalost lahko samo s tožbo urekpano proti podjetjem, ki ogrožajo življenja ljudi, ki morajo na pregled z magnetno resonanco. Pravijo, da med gadolinijem in temi dogodki ni povezav, čeprav obstaja veliko dokazov, da ta kovina v telesu ostaja več let in ne le nekaj ur,“ pravi Gena Norris.

 

 

Komentarjev 1
  • mph 09:20 03.november 2017.

    Ne vem kaj se oglaša, verski fanatik kot je, bi moral vedeti, da je vse božja volja, se pravi tudi zastrupitev. No, morda je pa božja volja tudi to, da bo probal tako priti do nekaj dodatnega denarčka. Ja, ja, ...prikaži več ... čudna so pota gospodova. :-)