Magazin > VIP
29 ogledov

Tožba: Gallagher vs. Gallagher

Liam in Noel Gallagher - največji fotografski izziv Jill Furmanovsky. Žurnal24 main
Liam Gallagher toži svojega brata Noela zaradi njegovega klevetanja, da je bil eden izmed koncertov skupine Oasis odpovedan zaradi Liamovega mačka.

"Vložil sem tožbo zoper Noela Gallagherja zaradi izjave, da je leta 2009 Oasis odpovedal nastop na V festivalu zaradi mojega mačka, čeprav ve, da nisem mogel peti zaradi vnetja grla, ki ga je potrdil zdravnik zjutraj na dan koncerta," je sporočil Liam Gallagher.

Ta zgodba pa ni edina stvar, ki jo mlajši brat zameri starejšemu. "Noel je tudi lagal, ko je rekel, da je prišlo do prepira med člani benda, ker naj bi jaz želel med turnejo promovirati svojo linijo oblačil, in da je to eden izmed razlogov za razpad skupine. Takšna zgodba ni nikoli obstajala, tudi ni bilo nobenega prepira, niti nisem zahteval promocije znamke Pretty Green na turneji," trdi Liam.

"Vse, kar želim, je opravičilo, in da oboževalci skupine Oasis izvedo resnico," pojasnjuje mlajši Gallagher. To bo poiskal na višjem sodišču v Londonu, kamor je vložil tožbo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.