Magazin > VIP
18 ogledov

Toži ga že druga "žrtev"

John Travolta FameFlynet Pictures
Neznanemu maserju, ki Johna Travolto toži zaradi spolnega nadlegovanje, se je pridružila še ena žrtev.

Igralec John Travolta se po besedah dveh maserjev očitno ne zna brzdati. Tožbi, ki jo je neznani maser zaradi spolnega nadlegovanja vložil v petek, se je priključila še ena igralčeva domnevna žrtev. Že drugi anonimnež namreč trdi, da ga je John 28. januarja med masažo v spa rezortu v Atlanti grabil za genitalije in masturbiral. Igralčev odvetnik  Marty Singer na nove obtožbe odgovarja, da so ravno tako absurdne in izmišljene kot prve.

"Odvetnik, ki je vložil omenjeno tožbo, je bil obveščen, da so že obtožbe njegove prve stranke neutemeljene in neresnične, saj Johna v času, ko naj bi se nadlegovanje zgodilo, sploh ni bilo v Los Angelesu," je povedal Singer, odvetnik domnevnih žrtev Okorie Okorocha pa pravi, da ima proti Travolti ogromno dokazov, vendar zaenkrat še ne želi razkriti svojih adutov. "Moje stranke želijo ostati anonimne zaradi javnega obsojana, ki ga ponavadi doživijo žrtve spolnega nadlegovanja," dodaja Okoracha.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.