Magazin > VIP
100 ogledov

Tragični konec Rokovih prijateljev

Gostilna išče šefa POP-TV-2
Rok, ki je postal znan s šovom Gostilna išče šefa, je v prometnih nesrečah izgubil štiri prijatelje.

Ceste so med drugim vzele tudi njegovega najboljšega prijatelja, piše Nova. "On in kolega sta bila na motorju, brez čelad, oba sta umrla, nedavno pa sta se smrtno ponesrečila še dva. Nesreči sta se zgodili predvsem zaradi ceste. Res je, da je bila tudi njihova malomarnost malo kriva," je izjavil Rok in dodal, da sta se druga dva prijatelja ubila z avtomobilom pri Cerkniškem jezeru. "Zdaj je tam ograja, znak za zmanjšanje hitrosti, znak, kdo ima prednost, vse je popravljeno, kar bi moralo biti že prej," je še povedal simpatični kuhar in priznal, da ima tudi sam težko nogo.

Komentarjev 6
  • linka 17:06 06.december 2012.

    če bi tam stal radar...se kaj takega nebi zgodilo...torej so radrji še kako potrebni ...predvsem za tiste ,ki imajo težko nogo

  • L80L 13:07 06.december 2012.

    @žurnalček, ti nimaš pojma kje je to in kje se je to zgodil, dejstvo je, da se mora zgodit tragedija, da se v naši državi ukrepa in popravi določen del ceste, nimaš pojma kako sta ta fanta umrla, voznik je ...prikaži več preživel in je oz še preživlja težke muke. Ne NI BIL VINJEN ni bil mladi voznik in je imel stvari v glavi poštimane.@lavdan včasih je tudi cesta kriva za tragedijo, v tem primeru objestna vožnja odpade.

  • vicvic 17:38 05.december 2012.

    Nesreče se izzivet ne sme, pa tudi kpomentarji so taki,da neveš kaj bo z vami lahko že jutri. Vsem veliko srečein dobre vožnje želim.