Magazin > VIP
56500 ogledov

Travme: Denis Avdić krikov mame nikoli ne bo pozabil

denis avdić Youtube
Nekaterih stvari tudi s psihoterapijo ne moreš predelati, pravi Denis Avdić.

Priljubljeni radijski voditelj Denis Avdić je v podkastu AIDEA spregovoril o delu na radiu in tudi delu, ki ga je opravljal kot kriminalist. V obeh poklicih je slišal in videl marsikaj in nekaterih zgodb tudi s psihoterapijo ni mogel predelati. Pravi, da ima nekatere dogodke še vedno pred očmi in da tudi občutkov, ki so ga takrat prevevali, še ni pozabil.

Izpostavil je nekaj zgodb. Ko je delal kot lokalni kriminalist, je moral nekega dne v zdravstveni dom. "Majhna blond punčka. Rojstni dan so praznovali v Cerknici. Bilo je zvečer, zaključevalo se je praznovanje. Stric je na dvorišču peljal vzvratno, ta mala je tekla, ni je videl ..." Deklica je ob trku z glavo udarila ob robnik in umrla. "Krikov mame nikoli ne bom pozabil. To so bili kriki, ki jih ne znam ... Zdaj mi gre malo na jok, ker jo slišim. S to ta malo sem ostal sam. Ležala je na postelji, jaz pa sem moral narediti ogled. Poslikati, izmeriti, kakšne poškodbe je imela ..." je povedal in dodal, da je med delom jokal. 

Prav tako nikoli ne bo pozabil pedofila. Prebral mu je pravice in povedal, da je osumljen spolnega napada na otroka. Osumljeni ga je nato vprašal: "Smem izvedeti, katere pa?" "Potem se vprašaš, ali jih je bilo več ...," je še dodal Avdić.

Komentarjev 5
  • Avatar MS
    MS 18:11 02.november 2023.

    9. avg. 2023 — 12-urni dobrodelni maraton Denis Avdić Showa je zbral rekordnih 1.914,746,89 evra za žrtve poplav. ==> 2 mio samo letos! Bravo Denis! Ali veste koliko milijonov eur je v osmih letih dobrodelnosti Denis zbral za pomoči potrebnim? ...prikaži večm? NE VESTE! Mi pa vemo kolko so zbrali pljuvači po tem plemenitem človeku kot so anion6anion, Kmodri in Pierre! NIČ

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 15:32 02.november 2023.

    Nisem Avdičeva fan- ica, sem pa poslušala podkast v katerem je bil gost. Verjamem, da določeni prizori nikoli ne izginejo.

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 15:25 02.november 2023.

    Do zdaj je govoril da je bil policist, kar naenkrat pa razlaga da je bil kriminalist. Izgublja se v lastnih zablodah. Sicer mu pa itak manjka besednega zaklad. Stalno ene in iste floskule mlati.. naj raje prebere kako knjigo kot ...prikaži več da se pojavlja na vsaki pasji procesiji.