Magazin > VIP
15 ogledov

Travolta nadlegoval tudi soigralca

Jeff Conaway, John Travolta Youtube
Po številnih obtožbah o Travoltovem spolnem nadlegovanju se je oglasila še nekdanja zaročenka njegovega pokojnega soigralca iz filma Briljantina, ki naj bi ga Travolta želel oralno zadovoljiti, medtem ko je spal.

Nekdanja zaročenka zvezdnika filmske uspešnice Briljantina iz leta 1978 Jeffa ConawayaVikki Lizzi, je National Enquirerju zaupala, da je John Travolta kot gost v njihovi hiši v začetku 90. let prejšnjega stoletja v zgodnjih jutranjih urah poskušal oralno zadovoljiti njenega zaročenca, s katerim sta skupaj igrala v muzikalu ter bila prijatelja. To pa naj bi Jeffa, ki je umrl lani, tako razburilo, da je končal njuno dolgoletno prijateljstvo. "Jeff mi je povedal, da je zakon Johna in Kelly (Preston, op. a.) zasnovan na dogovoru in da Kelly ve, da je Travolta homoseksualec ter zato to sprejema," je povedala.

Za priljubljeni tabloid pa je spregovoril tudi nekdanji maser Luis Gonzales, ki se je pohvalil z odličnim seksom s Travolto v nekem hotelu v Kaliforniji leta 1997. "Odlično se poljublja. Vem, ker sva seksala, in užival je. Spomnim se, kot bi bilo včeraj," je povedal ter dodal: "Travolta se mogoče ne predstavlja kot gej, vendar brez dvoma uživa v seksu z moškimi in je pri tem tudi precej izkušen."

Travoltov odvetnik Marty Singer ima sicer te dni prav gotovo veliko dela, saj se vsak dan oglašajo moški z obtožbami o zvezdnikovem spolnem nadlegovanju. Vendar je kljub nenehnemu medijskemu linču in številnih škandalih videti, da Johnov zakon še vedno čvrsto stoji na nogah, Kelly pa naj ne bi imela nobenega namena zapustiti svojega moškega, navajajo ameriški mediji. "Kelly že leta prenaša govorice o Johnovi homoseksualnosti in se jih je naučila ignorirati. Skupaj sta preživela že veliko in niti za trenutek ne verjamem govoricam, da bi se želela ločiti od njega. Kelly ne bo šla nikamor," je prepričan neimenovani vir blizu paru.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.