Magazin > VIP
31 ogledov

Travolta se je spravil nad Cruisa

John Travolta FameFlynet Pictures
John Travolta že leta zavida Tomu Cruisu njegov visoki položaj v Scientološki cerkvi.

John Travolta naj bi se nad Toma Cruisa spravil, ker je ta po njegovem neustrezno izpeljal ločitev od Katie Holmes, poroča National Enquirer. Po njegovem mnenju naj bi namreč Cruise nad svojim zakonom prehitro obupal, poleg tega pa se je v manj kot dveh tednih že dogovoril tudi o pogojih ločitve. "John meni, da je Tom v ločitvi pokazal šibkost," je za omenjeni medij razkril vir.

Kljub temu pa je Cruise še vedno najvplivnejši zvezdnik v Scientološki cerkvi, kar mu Travolta sicer zavida že leta. Prepričan je, da bi moral omenjeni položaj po vsem tem zdaj pripasti njemu. "Toma obravnavajo kot polboga in to Johna grize že leta. Po njegovem mnenju je zdaj na vrsti on," je še pojasnil vir.

Travolta naj bi bil namreč prepričan, da sam ne bi nikoli tako hitro obupal nad svojim zakonom. No, njegov je bil prav gotovo že velikokrat postavljen na preizkušnjo, saj se igralec že leta bori z obtožbami o svojih homoseksualnih aferah, ki pa sta jih z ženo Kelly Preston vse uspešno prestala, in to brez Cruisove podpore. Travolto naj bi namreč prizadelo tudi to, da se Tom kot njegov scientološki kolega v nasprotju z ostalimi člani cerkve ni nikoli postavil v njegov bran.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.