Magazin > VIP
24 ogledov

Travolta v novem seks škandalu

John Travolta FameFlynet
Potem ko so se pred letom in pol razširile govorice, da je John Travolta homoseksualec, ki se s svojimi ljubimci rad zabava v toplicah, je zdaj na dan prišla zgodba maserja, ki trdi, da mu je Travolta ponujal denar v zameno za seks.

Govorice, da je John Travolta homoseksualec, so spet glasne. Po poročanju ameriškega časopisa The National Enquirer je igralec januarja nekemu maserju ponudil približno dvesto dolarjev v zameno za seks. Mladi maser je njegovo ponudbo zavrnil in zgodbo raje prodal časopisu. "Hotel mi je plačati za seks, videlo se je, da ga privlačim," je povedal in dodal, da je Travolta po njegovi zavrnitvi postal nervozen in predlagal, da v hotel pripelje še enega moškega. Maser predvideva, da je on potem ugodil njegovi želji.
National Enquirer ob zgodbi dodaja, da so besede maserja še kako resnične, saj naj bi prestal poligrafsko testiranje, ki je potrdilo, da govori resnico. Travolta ga je najel prek neke agencije, ga povabil v hotel in ga po uri masaže začel otipavati. Nato mu je ponudil denar, maser pa ga je zavrnil, ker se je bal aretacije zaradi prostituiranja. Kasneje mu je tudi predlagal, da v sobo povabita "seksi blondinko iz hotela", a ker maser tudi na to ni pristal, mu je Travolta dejal: "Ko me boš naslednjič videl v filmu ali na podelitvi kakšnih nagrad, se spomni na vse milijone, ki jih bom zaslužil. Takrat se spomni na denar, ki bi ga lahko zaslužil." Tiskovni predstavnik zvezdnika ostro zanika pisanja časopisa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.