Magazin > VIP
23 ogledov

Travolta vrača udarec

John Travolta FameFlynet
Hollywoodski igralec John Travolta se je končno odzval na obtožbe o spolnem nadlegovanju.

Igralec John Travolta, ki se je pred kratkim znašel pod ploho obtožb zaradi spolnega nadlegovanja različnih moških, se je zdaj končno odzval na obtožbe maserja Fabiana Zanzija, ki trdi, da ga je igralec med križarjenjem leta 2009 spolno nadlegoval in mu po tem ponudil 12 tisoč dolarjev v zameno za molk. Travolta je pretekli konec tedna na sodišče vložil zahtevo, da mora nekdanji zaposleni na križarki Royal Caribbean umakniti tožbo, poleg tega pa želi še povrnitev odvetniških stroškov.

Zvezdnik je sicer priznal, da je bil leta 2009 na omenjenem potovanju, vendar Zanzijeve obtožbe zanika. "To je le še ena nesmiselna tožba s še bolj smešnimi obtožbami. Več kot očitno je, da gospod Zanzi in njegovi odvetniki iščejo svojih 15 minut slave. Navedbe v tožbi so namreč v popolnem nasprotju s tem, kar je Zanzi povedal svojemu nadrejenemu leta 2009, ko je bil kaznovan zaradi lastnih prestopkov, ki so bili v nasprotju s poslovanjem podjetja, v katerem je bil zaposlen," je še poudaril Travoltov odvetnik Marty Singer. Zanzi naj bi namreč svojemu nadrejenemu takrat povedal, da je bil edini fizični stik s slavnim igralcem dotikanje njegovega vratu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.