Magazin > VIP
19 ogledov

Travolto toži zaradi spolnega nadlegovanja

John Travolta Kelly Preston FameFlynet
Neznani maser toži Johna Travolto za dva milijona dolarjev. Igralca obtožuje spolnega nadlegovanja, ki naj bi se zgodilo januarja letos.

Maser, ki hoče ostati neimenovan, je v petek na sodišče vložil dokumente, v katerih Travolto obtožuje spolnega nadlegovanja. Dodal je, da ga je igralec med masažo otipaval po nogi in genitalijah ter hotel z njim tudi seksati. Vse skupaj naj bi se dogajalo 16. januarja v zasebnem apartmaju hotela Beverly Hills. Tiskovni predstavnik zvezdnika je obtožbe seveda ovrgel in dejal, da so to "laži brez osnove". Pojasnil je, da na dan, ko naj bi se nadlegovanje zgodilo, John sploh ni bil v Kaliforniji, kar lahko tudi dokažejo. "John bo dokazal, da so to laži, potem pa namerava tožiti tako maserja kot njegovega odvetnika."
Glede na to, da je bil Travolta že vpleten v podobne škandale, ne gre čisto zanemarjati besed maserja. Ta je v obtožnici namreč zelo podrobno opisal dogajanje – od začetka dogovarjanja masaže do incidenta. Razložil je, da so ga Travoltovi ljudje pobrali na skrivni lokaciji, ga odpeljali v hotel, kjer so mu za masažo igralca plačali 200 dolarjev (približno 150 evrov) na uro. Okorie Okorocha, odvetnik maserja, je pojasnil, da sta s tožbo toliko časa čakala zato, ker je hotel preveriti in se prepričati, da so trditve njegove stranke resnične. Okorocha in maser Travolto obtožujeta spolnega napada in psihičnega stresa ter od njega zahtevata dva milijona dolarjev (približno 1,5 milijona evrov) odškodnine.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.