Magazin > VIP
24 ogledov

Tretja je hišo zapustila Pia

Stanovalci menijo, da je Pia nesamostojna in odvisna od svojega moža. (Foto: Pro Žurnal24 main
Potem ko se je v najbolj slavno in razvpito hišo v petek vselila nova stanovalka, je danes hišo zapustil eden izmed nominirancev. Gledalci so odločili, da se od nagrade poslovi Pia.

Pii, ki si je že dva tedna želela domov, se je želja le uresničila. Prav ta je bila njena vstopnica na prostost, saj so jo stanovalke nominirale le zato, ker ima veliko domotožje.  

Tako je danes vesela vstopila v studio, kjer pa je ni pričakal njen soprog, ki ga je težko pričakovala, temveč le mapo, katere vsebine Pia ni hotela izdati. Razkrila je le, da ga mora poklicati, ko se vrne domov.

Na nominacijskem stolčku je tokrat že drugič sedel Zlatko. Razlogi za nominacijo se od prejšnjega tedna niso kaj dosti spremenili. Sostanovalci so ga nominirali zaradi njegovega obnašanja, pa tudi zato, ker menijo, da si želi iz hiše, vendar ga bodo morali prenašati vsaj še dva tedna. "Ni težko biti nominiran, samo moraš biti to, kar si," je odvrnil na vprašanje, kaj je razlog za nominacijo.

Kupček denarja se niža
Stanovalci tudi ta teden niso sedeli križem rok. Tedenske naloge kljub temu niso opravili uspešno, zato se je nagrada 135 tisoč evrov znižala za 15 tisoč evrov in zdaj znaša 120 tisoč evrov. Kljub temu so nekateri stanovalci izvedeli dobro novico. Ker je v 'bitki piratov' ekipa v zlatem, v kateri so bili Igor, Zlatko, Ines in Pia, zmagala, si je prislužila imuniteto na naslednjih nominacijah. Nominirani bodo tako lahko le Gena, Činč, Sandra in Nana.

V hiši tako ostaja osem tekmovalcev, vključno z Urško Čepin, ki je v hišo prišla v petek. Kaj sočnega iz hiše slavnih nam bo povedala izpadla Pia, pa si boste lahko prebrali že v torek.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.