Magazin > VIP
52 ogledov

"Tri dni sem jedla samo meso in čokolado"

Lara Planet TV
Po vrnitvi domov je Lara končno lahko objela vse, ki jih je na kmetiji pogrešala in si privoščila svojo najljubšo hrano. Povedala je tudi, zakaj je njena mama skoraj klicala policijo, naj pomagajo njeni hčerki.

Lara je imela doma veliko podporo svojih domačih. Konec koncev je bila mama tista, ki ji je predlagala, naj se prijavi za sodelovanje v resničnostnem šovu. "Če bi obe vedeli v naprej, kaj se bo dogajalo, verjetno sploh ne bi pomislili, da bi se prijavila," je povedala Lara. Pri tem je imela v mislih teden, ko so dekleta bila na bojni nogi s Klemnom. "Če mami ne bi vedela, da je bilo snemano v naprej, bi poklicala policijo, ker ni vedela, kje je kraj snemanja, da bi policija posredovala," je pojasnila Lara in dodala, da ji je bilo hudo, ker ni mogla potolažiti mame. 

Vedela je, da na mamino podporo lahko računa, čeprav vseh njenih dejanj ni odobravala. "Ni ji bilo prav, da sem nekajkrat reagirala tako burno, kot sem. Priznam, da bi lahko malo razmislila in ravnala drugače," je priznala Lara. 

Po vrnitvi domov si je Lara privoščila hrano, ki je na kmetiji ni bilo. "V šovu sem imela enako težo kot pred vstopom, ko smo se tehtali. Ko sem prišla domov sem se pa zredila, ker sem tri dni jedla samo meso in čokolado. To dvoje sem najbolj pogrešala. Logično, da sem se zredila, ampak sem kilograme tudi že zgubila."

Konja sta bila vesela

Njene vrnitve sta bila vesela tudi konja Arči in Jon. "Arči je moja 'ljubica'. V tega konja sem se zaljubila in delam z njim kot z najboljšim prijateljem," navdušenja v glasu ni mogla skrivati Lara. S konji se ukvarja že trinajst let, Arči in Jon pa sta njena zadnja štiri leta. "Drag hobi program. Vesela sem, da imamo doma toliko zemlje, da si to lahko privoščim," je dodala. Delo s konji ji dnevno v povprečju vzame dve uri, če pa gre na ježo pa je temu treba prišteti še vsaj dodatni dve uri. 

Imelo jo je, da bi komu kakšno prisolila

Drugi način, na katerega se rada sprošča, je boks. "Pred nekaj leti sem si kupila boksarsko vrečo, da se sproščam, kadar sem pod pritiskom. Zelo mi paše, da dam to energijo iz sebe. Nekateri tečejo, drugi gredo v fitnes. Meni ustreza boks."

Na kmetiji sta ji manjkali tako vreča kot glasba, ki ji dajeta energijo. Slednja jo doma spremlja že od jutra. "Zato sem se zjutraj zelo težko zbudila. Doma se v petih minutah zbudim, ker si prižgem glasbo, na kmetiji sem rabila pol ure," je pojasnila. 

Pa jo je kdaj zamikalo, da bi na kmetiji energijo sprostila na komu? "Velikokrat sem pomislila na to, da bi komu kakšno konkretno prisolila, ampak fizičnega nasilja ne podpiram. Raje sem se umaknila in šla nekam zadihati, potlačiti to nekam globoko vase. To se je sicer kazalo v mojih izpadih. Ko sem bila zelo živčna, sem čisto drugače reagirala, ker se je enostavno preveč stvari v meni nabralo. Sicer pa sem se naučila tudi, kako to zadržati. Da bi pa tako daleč padla, da bi koga udarila, to pa ne, ker bi me potem bilo res sram po Sloveniji hoditi."

Komentarjev 6
  • radsemastimzmesom 11:57 27.november 2014.

    Glede na besede na kmetiji, bo Lara razumela moj komentar.

  • c1305166 10:44 27.november 2014.

    Ma me sploh ne zanima, koliko ima neka bejba na TVju kil. Mene moti, da ženski praviš, da je "prasetina". To je zelo grdo in četudi je komentar anonimen to še vseeno kaže na to, kakšen si.

  • radsemastimzmesom 10:24 27.november 2014.

    Pa poglej si poročila na Planet TV, skoraj so ji šivi popokali na oblačilih, ki jih je imela gor. Dopuščam, da je imela na sebe navešene cote od svoje mlajše sestre, ki ima cca 20 kg manj od nje.