Magazin > VIP
69 ogledov

Tri mesece po porodu se Janet Jackson ločuje

Janet Jackson Wissam Al Mana FameFlynet
Čeprav sta se pred tremi meseci razveselila prvorojenca, sta se odločila, da se bosta ločila.

"Na žalost sta se Janet in Wissam odločila, da ne shajata dobro, ko sta skupaj in da bosta šla vsak svojo pot,“ je za Daily Mail povedal vir blizu Janet Jackson in dodal: "Oba sta zelo zaposlena, a sta odločena, da bosta dobra starša, četudi ne ostaneta skupaj. Njun razhod je prijateljske narave in dogovorila sta se, da bo sin Eissa ostal pri mami, ki trenutno stanuje v Londonu."

50-letna pevka in 42-letni miljarder Wissam Al Mana sta se poročila leta 2012, česar nista priznala vse do leta 2013. Svojo zvezo sta ohranjala zelo zasebno in o svojem življenju nikoli nista govorila z mediji. Poročena sta bila pet let in dva meseca, kot poroča britanski medij Daily Mail. Ameriški rumeni medijj TMZ pa poroča, da sta se pevka in miljarder verjetno odločila za predporočno pogodbo: "Te pogodbe imajo navadno 'rok uporabe' 5 ali 10 let. Torej, če sta se odločila za tisto, ki 'traja' pet let, bo Janet iz tega zakona odšla nekaj milijonov dolarjev težja," so zapisali na TMZ-ju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.