Magazin > VIP
14 ogledov

Trojno praznovanje ločitve

paul mccartney flynet Žurnal24 main
Paul McCartney svoj samski stan praznuje na zelo zanimiv način. Resnim zvezam je očitno rekel zbogom, nadomestil pa jih bo z več ženskami hkrati.

Nekdanji Beatle, 65-letni sir Paul McCartney, se v novo resno zvezo očitno ne namerava spuščati, saj je lepše imeti odprte možnosti na več koncih. V zadnjem tednu so ga ujeli na zmenkih s kar tremi damami. Na romantični oddih je popeljal simpatično rjavolasko Nancy Shevell, videli pa so ga tudi s hollywoodsko igralko Rosanno Arquette in nekdanjo olimpijsko tekmovalko v jahanju Tanyo Larrigan.

Poroka in resna zveza sta zanj preteklost. Macca, ki rad pogleda za lepo žensko, naj bi izjavil, da bo prijateljeval s toliko ženskami, kot bo njemu všeč. "Nihče ne bi bil presenečen, če bi Paul še četrto žensko peljal na romantične počitnice. Želi se zabavati in uživati življenje," je dejal njegov bližnji prijatelj. Paparaci bodo očitno imeli veliko dela.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.