Magazin > VIP
33 ogledov

Trpljenje Schwarzijevih otrok

Maria in Katherine. (Foto: Flynet) Žurnal24 main
Medtem ko v javnost prihaja vedno več informacij o aferah Arnolda Schwarzeneggerja, se njegovi zakonski otroci utapljajo v žalosti in sramu. Maria že pri odvetniku.

Schwarzeneggerjev 18-letni sin Patrick je ves iz sebe. Na Twitterju je svoj priimek spremenil v Shriver in zapisal: "Včasih se počutim kot kup dreka. Včasih bi najraje pobegnil in bil za nekaj časa normalen. Kljub temu ljubim svojo družino. Dokler nas smrt ne loči."

 

Maria Shriver naj bi že najela ločitvenega odvetnika. Prijatelji poudarjajo, da se prevarana soproga še ni dokončno odločila, ali se bo od moža ločila ali ne.

 

Tudi 21-letno Katherine je očetova nezvestoba močno prizadela. "To je vsekakor težko obdobje. Medtem ko se rane celijo in ko poskušam nadaljevati s svojim življenjem, se vam zahvaljujem za ljubezen in podporo. Svojo družino bom vedno ljubila."

 

Arnold in Maria Shriver imata dve hčerki in dva sina. Takoj ko ji je mož povedal za nezakonskega sina, je Maria izjavila, da jo skrbi za njene otroke. Ti so ob najnovejšem razkritju New York Timesa verjetno še bolj razočarani nad svojim očetom. Arniejev nezakonski otrok naj bi bil star že 13 let, kar pomeni, da sta bili Maria in njena hišna pomočnica noseči hkrati.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.