Magazin > VIP
27 ogledov

Trump bo ponovno dedek

Ivanka Trump Flynet
Ivanka Trump pričakuje svojega drugega otroka.

V klanu Trump bo spet veselo. Ivanka Trump, hči milijonarja Donalda Trumpa, bo v jeseni namreč že drugič zibala. Če se malce pošalimo, lahko torej rečemo, da bo Donaldova žena, slovenska manekenka Melanija Trump, ponovno babica.

Najnovejši Trump se bo tako pridružil ali pridružila dvajsetmesečni Arabelli Rose, prvorojenki Ivanke Trump in Jareda Kushnerja, lastnika New York Observerja. Ivanka pa je v drugo zanosila ravno, ko je prevzela izvršilno vlogo v očetovi organizaciji, a 31-letnica pravi, da zna odlično krmariti med materinstvom in posli. "Vsako jutro sem zelo žalostna, da moram zapustiti Aranbello, vendar je zame pomembno, da nadaljujem s svojim delom. To me izpolnjuje in zaradi tega sem boljša mama," je povedala in izdala, kako se v vlogi dedka znajde Donald: "Zelo rad jo pestuje, vendar moram biti v bližini. Verjetno ne bi vedel, kaj storiti, če bi jokala ali ji zamenjati pleničke."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.