Magazin > VIP
22 ogledov

Trump je takoj vedel, katera bo dobila krono

Paulina Vega
1/12
EPA
Miss Kolumbije Paulina Vega je postala Miss Universe 2015.

Lento prve spremljevalke je osvojila Miss ZDA Nia Sanchez, ki je veljala za veliko favoritko, na tretjem mestu pa je pristala Miss Ukrajine Diana Harkusha. Med prvimi petimi sta bili še Miss Jamajke in Miss Nizozemske.

Za 22-letno zmagovalko je bil to prvi nastop na lepotnem tekmovanju in, kot je povedala, upa, da bo tudi zadnji, saj bi se rada spet posvetila študiju ekonomije. "Omogoča mi neodvisnost. Nekoč bi rada vodila svoje podjetje,“ je dejala lepotica, ki bo krono Miss Universe nosila "s ponosom".

Lastnik licence tega lepotnega tekmovanja, nepremičninski mogul Donald Trump, je po zmagi lepe Kolumbijke povedal, da je, takoj ko jo je zagledal, vedel, da bo domov odnesla krono. "Že takoj, ko je prišla, so jo ljudje označili za zvezdo,“ je izjavil in namignil, da bodo tekmovanje naslednje leto morda izpeljali v Kolumbiji.

V Paulini je morda res nekaj zvezdniškega. Njeno babico so leta 1953 okronali za Miss Atlantico, njen dedek pa je legendarni tenor Gastón Vega.

Zmagovalka bo prejela denarno nagrado (višina je skrivnost), razkošno stanovanje v New Yorku, obleke in lepotne izdelke ter enoletno štipendijo za newyorško filmsko akademijo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.