Magazin > VIP
33 ogledov

"Trump me je spraševal o Melanii"

Marika Savšek
1/10
Žurnal24 main
Dva dni po izboru najlepše v vesolju smo na ljubljanskem letališču pričakali slovensko miss Universe Mariko Savšek. Zaupala nam je, da jo je Donald Trump spraševal o svoji soprogi Melanii Knauss.

Ob prihodu na Letališče Jožeta Pučnika Ljubljana je slovensko miss Universe Mariko Savšek čakal bučen sprejem. Poleg staršev in fanta so jo pričakali še člani folklorne skupine, v kateri Marika igra zadnja tri leta. Presenečeni misici je nato pripadel še ples z njenim fantom, ki ga je pospremil navdušen aplavz.

Prihoda domov se je Marika zelo veselila, čeprav ji v Las Vegasu, kot nam je povedala, ni bilo hudega. Izbor za najlepšo v vesolju se ji je v spomin vtisnil kot lepa izkušnja, najbolj pa si ga bo zapomnila po druženju s sotekmovalkami. "V spominu mi bo ostalo druženje po vajah, saj smo se res zelo dobro razumele," nam je povedala. Čeprav se ji ni uspelo uvrstiti v finale, ni prav nič razočarana. "Tja sem šla z namenom, da se pokažem, da bom zadovoljna sama s sabo, in tudi sem. Nisem pa bila nič razočarana, čeprav je bilo razočaranih veliko punc.  Ko so prišle v garderobo, so jokale."

Vsekakor pa tekmovanje in Las Vegas nista edina, ki si ju je dobro zapomnila. Spoznala je tudi lastnika licence miss Universe Donalda Trumpa. "Stale smo v vrsti in z vsako se je rokoval. Mene pa je vprašal tudi po Melanii, ali jo poznam in kaj si mislim o njej, pa sem rekla, da sem zelo ponosna nanjo," nam je še zaupala Marika.

Marikin sprejem si oglejte v priloženi galeriji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.