Magazin > VIP
73 ogledov

Trump Obami ponuja pet milijonov

Donald Trump FameFlynet
Donald Trump danes nadaljuje svoj pohod proti ameriškemu predsedniku Baraku Obami.

Po tem, ko je v začetku tedna mogotec Donald Trump napovedoval, da bo izdal veliko skrivnost, šlo naj bi za ločitev ameriškega predsednika in njegove soproge, je Obami pravkar ponudil pet milijonov dolarjev.

Pet milijonov dolarjev bo Trump daroval v predsednikove dobrodelne sklade, če Obama do 31. oktobra javno objavi svoja potrdila o končani univerzitetni izobrazbi in svoj potni list. "Hočem napisati ta ček in če ga bom, bom presrečen, tako kot bodo presrečni Američani in dobrodelni skladi, ki bodo ta denar prejeli," je povedal Trump in dodal, da je to ponudba, ki jo predsednik Obama ne more zavrniti, razkritje dokumentov pa predlaga zato, ker je po njegovem mnenju trenutni ameriški predsednik najmanj transparentni predsednik do sedaj.

Celotno ponudbo Donalda Trumpa si lahko ogledate tukaj.

Trump je veliko presenečenje razkril na Facebooku in Twitterju. Sedanji ameriški predsednik Barack in njegova soproga Michelle Obama naj bi imela imela skrivne ločitvene papirje. Milijonar naj bi danes razkril, da ima za to tudi trden dokaz, in sicer ločitvene papirje, ki dokazujejo, da sta prva dama in predsednik že premišljevala o ločitvi, nato pa je presenetil s ponudbo.

Trumpovo skrivnost pa je pred njegovo objavo razkril investitor Douglas Kass, ki se je pojavil v šovu Squawk Box. Na Twitterju je objavil, da ima Trump ločitvene papirje, sklenjene med predsedniškim parom. Trumpov predstavnik za javnost se je na njegov tvit že odzval in povedal le, da bo na svojih profilih na Facebooku in Twitterju Trump danes objavil razkritje.

Ločitev opisana že v knjigi

O ločitvi pa tokrat ni bilo prvič govora. O njej je v svoji knjigi The Amateur: Barack Obama in the White House, ki je bila izdana v začetku tedna, pisal že Ed Klein. V njej je omenil, da v zakonu škriplje. Zapisal je, da je Obama ločitverne papirje pripravil leta 2000, potem ko mu ni uspelo postati kongresnik v Chicagu. Michelle naj bi šlo namreč v nos, da je tvegal "njuno stabilno in varno prihodnost". A na srečo je bil pet let pozneje bolj uspešen v kampanji za senatorski stolček. Klein tako trdi, da se je Michellino zaupanje v moža povrnilo. Omenjene obtožbe je Bela hiša hitro ovrgla in navedla, da je Klein znan po tem, da si stvari izmišljuje.

Tudi Trump je v preteklosti že imel težave s sedanjim predsednikom. Javno se je pohvalil, da je na Havaje poslal inšpektorje, da bi tako dokazal, da se Obama ni rodil tam, temveč v Keniji. Usta mu je zaprl Obama, ko je pokazal uradni rojstni list.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.