Magazin > VIP
14881 ogledov

Tržna niša: S tem danes poskušajo zaslužiti znani Slovenci

denis avdić Instagram
V času krize se hitro vidi, kdo je iznajdljiv.

Covid-19 je kulturnike močno prizadel, saj so koncerti in predstave odpovedane. Mnogi se v tem času pripravljajo na nove projekte, ki jih bodo realizirali, ko se ukrepi spet sprostijo, nekateri pa poskušajo trenutno situacijo izkoristiti za nove poslovne ideje.

Nekateri slovenski znani obrazi so tako začeli prodajati obrazne maske. Med prvimi, ki so začeli ponujati maske, je bila blogerka Lea Filipovič (Lepa afna). Njene stanejo 7,5 evra.

Zaščitne pralne maske s svojimi inicialkami prodaja tudi pevka Tanja Žagar. Stanejo 10 evrov, takšna pa je tudi cena mask, ki jih na svoji strani ponuja pevec in učitelj plesa Sebastian

Včeraj pa je sledilce presenetil tudi radijski voditelji Denis Avdić. "V vsaki stvari iščem smeh. In upam, da vas bo tole nasmejalo. Tudi če ne boste shopingirali,“ je zapisal na Instagramu in predstavil svojo kolekcijo mask s hudomušnimi napisi, kot so "Krekodil“, "Še 14 dni“, "Nikamo it pa nikjer bit“ … Njegove maske stanejo 9,99 evra. 

Komentarjev 5
  • reunecor 22:50 30.november 2020.

    www︎.︎Marbie︆.︆net - odličen prrojekt za odrrasle, ki želijo najti parrtnerja za seks

  • Avatar Sarah_Hernandez
    Sarah_Hernandez 20:11 30.november 2020.

    Na spletu s prenosnim računalnikom zaslužim velik0 denarja (100 € do 200 € / h). Prvi mesec sem prejel ček za 28536 €, t0 spletno delo je preprosto in en0stavn0, ni mu treba iti v pisarn0. ... >>>>> www.MagnifyIncome.Com

  • Avatar Celje Celje
    celje 09:47 30.november 2020.

    ljudje imajo kredite in, če se da koga nategniti s tako brezvezno neuporabno masko pa naj ga nategnejo.....