Magazin > VIP
24 ogledov

Tudi Charlie bi se ločil

S Charliejem sta prejšnji mesec dosegla dogovor o skrbništvu njunih dveh otrok. Žurnal24 main
Ločitvam v Hollywoodu ni videti konca. Včeraj je prošnjo za ločitev vložil tudi Charlie Sheen.

Igralec Charlie Sheen si želi z ženo Brooke Mueller deliti skupno fizično in pravno skrbništvo nad leto in pol starima dvojčkoma, medtem ko hoče Brooke fizično skrbništvo omejiti z obiski.

Kot razlog za ločitev navaja nezdružljive razlike. Par sicer potrjuje, da je bilo njunega zakona konec že na božični dan lani, ko sta imela v Aspnu hud spor, zaradi česar je Charlie pristal za zapahi.

Vse od tedaj sta oba, sicer ločeno, obiskovala zdravljenje, 45-letni zvezdnik pa je bil obsojen na pogojno kazen, obiskovati pa je moral tudi svetovanje zaradi nasilja v družini.

Pred nedavnim je Charlie pristal v bolnišnici v New Yorku, potem ko naj bi ga v hotelski sobi našli golega in zmedenega. Policijski viri so navedli, da je bil pod vplivom alkohola, njegov predstavnik pa je pojasnil, da je imel le alergijsko reakcijo na zdravila. "Saj veste, kako lahko nekatere stvari napihnejo," ga je zagovarjala tudi Brooke.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.