Magazin > VIP
67 ogledov

Tudi Hrvati zmagali na tem Euru

Nives Celzijus Facebook
Zmago na letošnjem evropskem prvenstvu je Hrvatom prinesla Nives Celzijus Drpić, žena hrvaškega nogometaša Dina Drpića.

Bralci priljubljenega britanskega spletnega portala Mirror so po treh tednih zaključili z izborom najlepših spremljevalk evropskih nogometašev in med 30 lepoticami za najbolj seksi okronali ženo hrvaškega branilca Dina Drpića, Nives Celzijus Drpić.

Hrvaška lepotička se je v finalnem izboru pomerila z dekletom nemškega žogobrca Bastiana Schweinsteigerja, Sarah Brandner, pred tem pa je v polfinalu izločila tudi eno najlepših žensk na svetu, rusko manekenko Irino Shayk, izbranko nogometnega zvezdnika Christiana Ronalda.

Poleg Britancev pa je seksi Nives navdušila tudi Belgijce. Na spletni strani Nieuwsblad je namreč s skoraj dvakrat več glasovi premagala špansko voditeljico in dekle vratarja Ikerja Casillasa, Saro Carbonero, in to kljub temu, da njen dragi sploh ni sodeloval na tem evropskem prvenstvu.

Komentarjev 1
  • Avatar skeptik
    skeptik 21:35 03.julij 2012.

    "...premagala špansko voditeljico in dekle vratarja Ikerja Casillasa, Saro Carbonero, in to kljub temu, da njen dragi sploh ni sodeloval na tem evropskem prvenstvu..."Še ena v stilu Žurnal24. Ne samo, da ni sodeloval, ampak je tudi prvi dvignil ...prikaži več pokal za zmagovalce in se prvi rokoval s španskim kraljem. Kakšne stresate, da ni za nikamor