Magazin > VIP
39 ogledov

Tudi Jackov sin ima kožno bolezen

(Foto: Daily Mail) Žurnal24 main
Pri sinu Michaela Jacksona so se pojavili enaki znaki kožne bolezni, za katero je trpel kralj popa.

Pokojni pevec Michael Jackson se je vrsto let branil, da ima kožno bolezen, pri kateri se spreminja barva kože. Pri njem se je koža spreminjala v svetlo belo. Sedaj se je izkazalo, da bi omenjeno bolezen lahko imel tudi njegov sin, 13-letni Prince Michael.

Jacksonovi otroci, trinajstletni Prince Michael, dvanajstletna Paris in osemletni Prince Michael II, so trenutno na morju na Havajih, kjer so paparaci na vsakem koraku. Pred nekaj dnevi je fotografski objektiv ujel sina, ki je imel pod pazduho svetlejšo liso.

"Michael Jackson je vedno trdil, da ima bolezen vitiligo in očitno jo ima tudi njegov sin. Obstaja možnost, da se je koža luščila zaradi pretiranega sončenja, vendar je lisa kazala na nekaj več kot le luščenje kože," je povedal nek vir za Daily Mail, ki je prvi objavil fotografije.

Potem ko se je tudi ugotavljalo, ali je pokojni kralj popa zaradi različnega tena kože dejansko tudi oče sina Princea Michaela, sedaj mnogi verjamejo, da je njegov biološki oče.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.