Magazin > VIP
22 ogledov

Tudi Jaggerjeva se je slekla

Jaggerjeva hčerka Lizzy (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Elizabeth Jagger, hčerka slavnega pevca Rolling Stonesov Micka Jaggerja, bo krasila naslovnico in šest strani junijske izdaje Playboya, 25 let zatem, ko se je za isto revijo slekla njena mama.

Elizabeth Jagger, ena od štirih hčera pevca skupine Rolling Stones Micka Jaggerja, je pokazala vse svoje čare na šestih straneh junijske izdaje revije Playboy. Na fotografijah Lizzy nosi krznene zajčje uhlje, visoke škornje in svoje čare zakriva le s svojimi dolgimi lasmi, na naslovnici pa je fotografija, posneta na jahti, Elizabeth pa nosi le verižico in sarong. Ob sliki je zapisano: "Zadoščenje! Lizzy Jagger, med rjuhami s hčerko Micka Jaggerja."

Sedemindvajsetletnica je pojasnila, da je takšna oseba, ki ji je rada zgoraj brez. "Sem precej evropejska – ko sem na plaži, sem raje zgoraj brez." Lizzy tudi dodaja: "Ljudje predvidevajo, da sem neke vrste rokenrol poredno dekle, ker sem odraščala na turnejah Rolling Stonesov in ker je moj oče to, kar je. Vendar pa se vseeno rada malo pozabavam."

Njena mama Jerry Hall se je za Playboy razgalila v oktobrski izdaji leta 1985, ko je bila Lizzy še v plenicah. Hčerkin playboyev debi sta oba starša dobro prenesla. "Razumeta, da je lepo imeti čudovite fotografije sebe v 20. letih," je povedala. "In pri 27 letih se počutim sproščena pri izražanju same sebe s svojim telesom."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.