Magazin > VIP
31 ogledov

"Tudi jaz bi se zaradi Jaggerja obesil"

Ruby Mazur www.rubymazurgallery.com
O frontmanu skupine Rolling Stones Micku Jaggerju veliko ljudi nima dobrega mnenja.

"Mick Jagger je zelo slaba oseba. Če ne bi bil tako močen, imel odlične prijatelje, bi se tudi jaz obesil," se je na svojem profilu na Facebooku izpovedal umetnik Ruby Mazur, ki je najbolj znan po logu ustnic in jeziku, ki so zaščitni znak slavne skupine Rolling Stones.

Mazur, ki je bil vrsto let z Jaggerjem v sporu zaradi finančnega nadomestila glede njegove umetnine, je svoj komentar že izbrisal, poroča New York Post.

Mazur se je z omenjenim zapisom odzval na smrt Jaggerjevega dekleta L’Wren Scott, ki so jo prejšnji teden domnevno zaradi dolgov našli v njenem newyorškem stanovanju obešeno.

Mazur je za svojo umetnino, ustnice in jezik, dobil plačilo deset tisoč dolarjev. Logotip se je originalno uporabljal za naslovnico albuma Tumbling Dice, od takrat pa na milijon izdelkih, ki jih prodajajo v povezavi s skupino. Mazur je Jaggerja tako prosil za več denarja, vendar ga je frontman skupine zavrnil. "Ta oseba je sklenila posel pred desetletji. Kako žalostno in podlo, da bi si ob osebni izgubi drznili pritegniti takšno pozornost," pa je komentiral Jaggerjev predstavnik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.