Magazin > VIP
26 ogledov

Tudi John Cusack na pločniku slavnih

John Cusack, pločnik slavnih
1/6
FameFlynet Pictures
Igralca Johna Cusacka so pred dnevi počastili z zvezdo na hollywoodskem pločniku slavnih.

Zvezdnikom, ki že imajo svojo zvezdo na legendarnem hollywoodskem pločniku slavnih, se je v torek pridružil tudi igralec John Cusack, ki se je na odkritju pojavil v družbi svoje sestre, igralke Joan Cusack, ter nekdanjih soigralcev Jacka Blacka, Dana Akroyda in Billyja Boba Thorntona. "Biti tukaj in videti svoje ime poleg Gena Autryja je zelo, zelo nadrealistično," je povedal lastnik že 2469. zvezde na tem hollywoodskem bulvarju. "Na vso moč sem se trudil uničiti svojo kariero, vendar sem kljub temu uspel ohraniti večna prijateljstva in pridobiti ene najboljših prijateljev v tem poslu," je še nadaljeval.

Igralec trenutno nastopa v filmu The Raven, ki bo ta konec tedna prišel v ameriške kinematografe. V njem igra lik pisatelja Edgarja Allana Poeja, ki združi moči z mladim detektivom pri lovu na serijskega morilca, ki uporablja njegove romane kot navdih za svoje zločine.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.