Magazin > VIP
97 ogledov

Tudi Lado Bizovičar bo delil pravico

Zvezde plešejo POP-TV-2
Plesno pravico bodo v šovu Zvezde plešejo delili Katarina Venturini, Nika Ambrožič-Urbas, Andrej Škufca in Lado Bizovičar.

Plesna oddaja Zvezde plešejo, ki na POP TV prihaja v nedeljo, 12. marca, ob 20. uri, bo imel tudi strogo sodniško mizo. Katarina Venturini, Nika Ambrožič-Urbas, Andrej Škufca in Lado Bizovičar bodo ocenjevali plesne korake dvanajstih zvezdnikov.

Katarina Venturini, štirikratna štirikratna svetovna prvakinja in lastnica plesne šole pred oddajo pravi: "Iskala bom ples, ki me bo prevzel in zaradi katerega bom imela kurjo polt."

Nika Ambrožič - Urbas, modna oblikovalka in kreativna direktorica napoveduje, da bo ocenjevala predvsem umetniški vtis. "Pomembno bo, da bomo začutili zgodbo, če bo par izražal čustva, ki smo jih pričakovali ali po njih med nastopom celo hrepeneli." Nika živi v Londonu in bo prav za Zvezde plešejo vsak teden prišla v domovino.

Andrej Škufca, štirikratni svetovni prvak in plesni sodnik napoveduje, da bo kot sodnik na svetovnih plesnih tekmovanjih izhajal iz tega dela. "Strog sem, a hkrati vem, da je treba plesalce tudi nagraditi s pohvalo, da imajo motivacijo za nadaljevanje in seveda napredek."

Lado Bizovičar, TV voditelj, igralec in komik po drugi strani oddajo označuje kot "gladiatorske igre". "Vsak teden bom imel sedež v prvi vrsti v teh gladiatorskih igrah, v katerih bodo zvezdniki plesali. Plesali pa bodo zvezdniki, ki nimajo pojma o plesu in niso plesalci ne po duši ne telesu. Imamo človeka mišico, novinarskega kolega, voditeljico informativne oddaje, igralce … vse. Kdo v tem ne bi užival?" se ocenjevanja veseli Bizovičar.

Komentarjev 1
  • Avatar skeptik
    skeptik 20:39 03.marec 2017.

    Joooooj, ne spet ta Bradavičar...... Pa kaj za vraga on ve o plesu? Aja, on itak vse ve.