Magazin > VIP
45 ogledov

Tudi letos ni šlo brez padca na Oskarjih

Jennifer Lawrence Youtube
Potem ko je Jennifer Lawrence lani padla na poti do odra, ji je letos to uspelo že dosti prej. Spodneslo jo je že na rdeči preprogi.

Ko je Jennifer lani padla na poti do svojega prvega oskarja, se je o tem govorilo še vse leto – in tudi danes. A marsikdo bi na lanskoletni padec že pozabil, če se ne bi ta zgodil še na letošnji podelitvi. Mlada igralka je tla pod nogami izgubila na rdeči preprogi. Tako kot lani se je tudi tokrat temu samo nasmejala. Vse skupaj so posnele kamere televizijske hiše E!, posnetek pa si lahko ogledate zgoraj.

Na podelitvi kasneje seveda ni šlo brez šaljenja na njen račun – voditeljica Ellen DeGeneres je nov padec omenila že takoj na začetku in predlagala, da ji kipec, če spet zmaga, prinesejo kar k sedežu. A to ni bilo potrebno, saj jo je v kategoriji za najboljšo stransko igralko premagala Lupita Nyong'o (12 let suženj). Kdo vse je letos osvojil zlate kipce, si preberite tukaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.