Magazin > VIP
22 ogledov

Tudi manekenke hujšajo

Iris je bila nad rezultati presenečena. Levo je slika pred treningom, desno pa s Žurnal24 main
Čas pomladi ni samo čas zaljubljenosti, ampak tudi čas, ko se spomnimo, da je treba iti na dieto. Poletje se bliža, z njimi pa miniaturne kopalke. Enake skrbi imajo tudi naše manekenke.

Že res, da imajo nekateri gen suhosti in za postavo bore malo naredijo, pa so še vedno videti neverjetno dobro. Vendar se mora večina za ohranjanje svoje postave pošteno spotiti. Kajti tudi če je človek suh, to še ne pomeni, da je njegovo telo učvrščeno. In ko se ritke na modnih pistah tresejo kot žolce, se tudi naše manekenke odpravijo v telovadnice.

Tega se zaveda tudi Iris Mulej, ki je najela kar osebnega trenerja Miho Zajelšnika, znanega tudi po sloganu Miha te muči. S trenerjem je začela delati teden pred modno revijo Lisce v Zagrebu, saj je hotela v spodnjem perilu izgledati karseda dobro. "Rezultati so bili izjemni, v tako kratkem času res nisem pričakovala takega napredka. Že res, da sem suha, vendar na modni pisti pod močnimi lučmi, na očeh vseh v dvorani, ne šteje to, kako suh si, če se ti vse trese, ampak kako čvrsto in dvignjeno zadnjico imaš v tangicah in to, da se med hojo lepo vidi čvrsta in gladka koža na stegnih, trebuhu, rokah z ravno dovolj vidnimi linijami," je na spletni strani svojega trenerja zapisala Mulejeva. Baje pa je tudi popolnoma navdušena nad beljakovinskimi napitki, ki se jih preprosto ne more naveličati.

Malce drugačen recept ima Sabina Remar. Svojega trenerja ima namreč kar doma. Znano je, da se je simpatična Trboveljčanka pred kratkim preselila na Vič v Ljubljano k prijatelju in pevcu Eriku Ferfolji. Verjetno pa mnogi ne vedo, da Erik preživi precej časa tudi v fitnesu športne fakultete. Ko pride do pogovora o samopodobi in vitkosti manekenk, je kar strog. "Vse jočejo, kako rad bi bile suhe. Potem pa pogledaš njihov krožnik in vidiš polno ogljikovih hidratov. Samo hidrati, hidrati, hidrati. Vendar si nekdo, ki se ukvarja z manekenstvom, tega ne sme privoščiti. Nekdo, ki živi od tega, ne bi smel imeti celulita," je okaral eno od misic ob pogledu na krožnik, poln testenin. Red bo uvedel tudi pri svoji novi sostanovalki, saj je na njeno vprašanje, ali si bosta delila stvari v hladilniku odgovoril: "Ne, ne. Kar skupaj bova imela stvari. Od zdaj boš bolj zdravo jedla."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.