Magazin > VIP
40 ogledov

Tudi Modrijani se kdaj spričkajo

Pivo in cvetje Modrijani Pivo in cvetje
Blaž Švab, član skupine Modrijani, nam je povedal, da se v skupini med fanti redno pojavljajo manjši prepiri, vendar jih rešujejo sproti. "Ravno zato smo močna koalicija," je poudaril.

Modrijani so na vrhuncu svoje moči, saj skoraj nobena zabava ne mine brez njihove navzočnosti. Člani skupine zato ogromno časa preživijo skupaj, a se drug drugega ne naveličajo, saj so tako navezani, da se družijo tudi, kadar ne delajo. Skupaj hodijo na dopust, se obiskujejo ob prostih večerih in hodijo v kino.

"Poveš, kaj ti ni všeč"

"Zelo držimo drug z drugim in si pomagamo tudi pri drugih stvareh," nam je povedal Blaž Švab in dodal: "Skupaj smo čisto vsak dan in smo prav začudeni, da uživamo v družbi drug drugega. Najbolj nora leta, ko smo se morali izoblikovati kot osebe, smo že dali skozi, saj smo bili, ko smo začeli delati skupaj, stari 13 let. Zdaj smo stari 28, 29, 30 let in se imamo za brate, smo kot ena družina. Pri družini je pa tako, da je včasih zelo dinamično in ne šparaš z besedami; poveš, kaj ti ni všeč, in tako je tudi prav, zato smo tudi tako glasni (smeh). Ravno zato smo močna koalicija."

Modrijani kot skupina niso od nekdaj tako uspešni, tudi njihov začetek je bil težak, saj narodno-zabavna glasba prej ni bila tako dobro sprejeta, a so tudi to dali čez, je dejal Blaž. "Mi nismo tako neumni, da ne bi držali skupaj."

Zdaj pa imajo vsak teden več nastopov, kar je lahko zelo naporno, je priznal Blaž, vendar pa se ne mislijo ustaviti; daljši premor ne pride v poštev. "Zagotovo si bomo vzeli prosto dva ali tri vikende, dlje pa ne. Glede na to, da imamo rezervirane termine za naslednja tri leta, o tem ne razmišljamo," nam je povedal za konec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.