Magazin > VIP
19 ogledov

Tudi Murko ima referendumski spot

1/2
Damjan Murko v svojem spotu sporoča, da bo na referendumu trikrat obkrožil proti. Spota ni naročila vlada.

"Vsa Slovenija javno razpravlja o meni, zato se mi je zdelo čisto normalno, da kdaj pa kdaj tudi jaz javno povem svoje mnenje. To je moje politično mnenje, moje prepričanje. Izrazil sem ga na enak način kot ostali državljani, le da si ga je pod imenom Damjan Murko pogledalo malo več ljudi. Jaz povem, da sem proti, in tako bom tudi glasoval," je na vprašanje, zakaj se je odločil posneti spot, povedal Murko, ki sicer ni ne potrdil ne zanikal, da bi mu za video plačala opozicija. "O tem ne morem govoriti. Lahko rečem le, da je bila individualna stvar. To je moje lastno prepričanje."

Video se konča z napisom, da spota ni naročila vlada, saj je svojega že posnela z Urško Čepin. In o vladnem spotu Murko nima najboljšega mnenja. "Menim, da je šlo vse skupaj čez rob dobrega okusa. Ne govorim le o reklami z Urško Čepin. /.../ To ni to. Srčno upam, da bo referendum padel. To nima nobenega smisla."

Na vprašanje, ali bi za vlado le posnel referendumski spot, če bi ga poklicali, pa odgovarja: "Spraševal sem se, kaj bi se zgodilo, če me pokličejo. Odločil sem se, da ne bi sodeloval. Ko si devet, deset let na sceni, je to več kot le naključje. Stvari delaš zelo premišljeno. Ne sprejmeš vsake stvari za vsako ceno. Kljub temu pa ne morete vedeti, ali je video narejen iz lastne iniciative in da zanj nisem bil plačan."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.