Magazin > VIP
14 ogledov

Tudi po Scarlett bodo hodili

Scarlett Johansson
1/9
FameFlynet Pictures
Scarlett Johansson se je s svojo zvezdo včeraj pridružila znanim igralskim kolegom na slavnem hollywoodskem pločniku slavnih.

"Hvala moji mami in babici, ki sta me naučili biti močna, sodobna in samostojna ženska," je ob odkritju svojega kotička na slavnem hollywoodskem pločniku slavnih povedala
Scarlett Johansson, ki so jo ob tej priložnosti spremljale sestra, mama in babica ter soigralec v filmu Maščevalci Jeremy Renner. Zvezdnico so počastili z že 2.470. zvezdo na tem pločniku.

Igralka, ki je svojo igralsko kariero začela že pri rosnih 10 letih, je ob tem še povedala: "Ta industrija, v kateri sem praktično odraščala, je bila neverjetno prijazna z mano. Ni dneva, da bi šla na snemanje in se ne bi zahvalila svojim srečnim zvezdam, da lahko igram."

Scarlett je pred kratkim končala snemanje filma Under The Skin, njena naslednja vloga pa bo lik Janet Leigh v filmu Alfred Hitchcock and Making of Psycho, v katerem bo nastopala ob boku legendarnega igralca Anthonyja Hopkinsa.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.