Magazin > VIP
113492 ogledov

Tudi pri Nataliji Verboten je "zaškripalo" v zakonu!

Natalija Verboten instagram
A če se odtujenost med partnerjema prepozna pravočasno, se da vse preprosto rešiti.

Natalija Verboten je 30. avgusta z možem Dejanom praznovala že 14. obletnico poroke. Skupaj sta sicer že 16 let, a pred štirinajstimi leti, točno na Dejanov rojstni dan, sta dahnila usodni, da. "Takrat je ravno naneslo tako, da je prišel 30. avgust na soboto in tako sva se lahko poročila ravno na njegov rojstni dan." To je velika prednost. Natalija z nasmeškom pove, da Dejan zaradi poroke na njegov rojstni dan res nima opravičila, da bi pozabil na njuno obletnico, kot se to večkrat kaj rado pripeti moškim.

Pa jima je kdaj v zakonu "zaškripalo"? "Vsakdo se v zvezi sooči z vzponi in padci, tudi midva sva se. Po rojstvu otrok sva oba z Dejanom imela veliko dela. Jaz predvsem z otrokoma, Dejan z delom v svojem podjetju. Takrat sva izgubila stik in med nama ni bilo več tiste prvotne povezanosti. To je bilo nekje po osmih letih najine zveze. Nato je prišel dan, ko smo se odpravili na izlet in ko se je ob obisku trgovine Dejan malo pošalil s prodajalko, sem uvidela, da je Dejan še vedno zabavna oseba, da je še vedno takšen, kot takrat, ko sva se spoznala. Od takrat naprej sva si ponovno vzela več časa zase. Preko bližine in humorja sva se ponovno povezala. Sedaj se zavedava, da si je treba znova in znova vzeti čas zase, saj se le tako lahko ohrani zdravo razmerje. Drobne vsakodnevne pozornosti so še kako pomembne. Jaz recimo rada spečem Dejanu skutino pito z višnjami, ki jo ima najraje, Dejan pa meni izkazuje pozornost s tem, da mi recimo odpre vrata avtomobila, mi nese vrečke ... Ni potrebno veliko."

 

Komentarjev 5
  • peter3 13:08 03.september 2022.

    Tovarisica Natasa je moralno- politicno oporecna, kakor bi se reklo v starem komunajzarskem zargonu. Tetica namrec dokazljivo laze kot pes tece. Poleg tega nikakor ne more iz svoje tesne, mentalne , levuharsko- tajkunske kletke. Kot taka nikakor ni povezovalna, da ...prikaži veča bi bila primerna za predsednico vseh Slovencev in Slovenk.

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 13:46 01.september 2022.

    Ne more biti zakon vedno premočrten.

  • kapibara1 08:57 01.september 2022.

    A to prav vidim, da model postaj gujdek