Magazin > VIP
7 ogledov

Tudi Shakira dobila zvezdo

Shakira
1/13
Flynet
Pop zvezdnica je včeraj odkrila svojo zvezdo na slavnem Pločniku slavnih in tako postala prva Kolumbijka, ki jo je doletela ta čast.

V Kolumbiji rojena pevka je naslednja v nizu slavnih, ki so ovekovečeni na Pločniku slavnih. Shakira je včeraj odkrila svojo, sicer pa že 2.454., ploščo na slavnem hollywoodskem pločniku, ki jo je prejela kot "najbolje prodajana kolumbijska izvajalka vseh časov".

"To je neverjetno. Rada bi se vsem zahvalila," je povedala med svečanostjo in razkrila, da je pred približno 27 leti, ko je bila stara sedem let, z mamo prvič obiskala Pločnik slavnih. Mama ji je takrat rekla: "Shaki, nekega dne boš tudi ti imela tukaj svojo zvezdo." No, njena napoved je bila še kako resnična.

Zvezda na Pločniku slavnih pa je le začetek pomembnega tedna za Shakiro. Danes bo namreč častna gostja na posebni večerji pred podelitvijo latinskih grammyjev v Las Vegasu, kjer ji bodo podelili nagrado za osebnost leta latinske akademije umetnosti. Ta čast pa ji ne bo pripadla zgolj zaradi njenih glasbenih dosežkov, temveč tudi zaradi njenega dobrodelnega dela.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.