Magazin > VIP
26 ogledov

"Tudi Simon bi mi prav prišel"

kmetija Anže Petkovšek
Novopečeni lastnik kmetije, ki so jo podelili včeraj v finalni oddaji resničnostnega šova Kmetija išče lastnika, Matej Drečnik nam je zaupal svoje vtise in občutke glede tekmovanja in sotekmovalcev.

Rekli ste, da bi k upravljanju kmetije povabili tudi Miha in Darka. Kaj pa preostale sotekmovalce?

Glede pomoči so dobrodošli čisto vsi družinski člani, tudi Simon, ki ima veliko izkušenj kot hlapec, tako da bi mi prav prišel.

Se vam zdi, da je bil boj za kmetijo pošten?

Se mi zdi, da celoten boj je bil, čeprav sem malo podvomil glede dvoboja s Simonom. Občutek sem imel, da je gledal. Tega ne morem dokazati, on pa pravi, da ni. Ne bom se oziral nazaj. Prišel sem do svojega cilja in to je to.

Se vam zdi pošteno, da so izpadli tekmovalci krojili usodo finalistov, s tem da so nekoga poslali domov, drugega pa neposredno v finale?

Po eni strani se mi zdi, da je prav, vendar so se narobe odločili. Vesne ne bi smeli poslati domov, ampak bi morali ravnati ravno obratno in poslati Vlasto. Nisem pričakoval finala. Mislil sem, da me ne bodo poslali domov, ampak da bom šel v dvoboj z Vesno.

V finalu ste se za kmetijo potegovali z Vlasto. Menite, da bi dobili kmetijo, če bi ob vas sedela Darko ali Vesna?

Če bi imel Dareta v finalu, bi bilo veliko težje. Oba sva bila pridna, veliko sva delala, bila sva takšna, kot sva, med oddajo se nisva spreminjala. Zato tudi Dareta najbolj spoštujem, tako da bi mu jo privoščil.

Kdo od sotekmovalcev pa vas je najbolj razočaral?

Nobeden posebej. Vsi govorimo drug z drugim, nismo skregani. Če pa bi moral nekoga izpostaviti, bi rekel Simon, s katerim se pač nisva mogla ujeti. Ampak to je zaradi tega, ker sva si tako različna.

Simon in Damjan sta sicer rekla, da si ne bi kupila imunitete, če bi bila na vašem mestu. Jima verjamete?

Ne verjamem. Vsak družinski član se je po mojem mnenju prijavil v ta šov z namenom, da bi imel boljše življenje. Cilj je bil glavna nagrada. In jaz bi še enkrat, dvakrat ali trikrat naredil enako.

Mislite, da ste si kmetijo od vseh tekmovalcev resnično najbolj zaslužili vi?

Sam sebe hvaliti, da sem si jo najbolj zaslužil, se mi ne zdi lepo. Sem si jo pa zaslužil. Vendar, kot sem že rekel, bi moral biti poleg mene v finalu Dare.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.