Magazin > VIP
30 ogledov

"Tudi skregava se"

Natalija Verboten mediaspeed
Priljubljena Natalija Verboten nam je zaupala marsikatero intimno skrivnost.

Nedavno ste bili med nominirankami za fatalko leta, vam to laska?
O svojem življenju nikoli ne razmišljam na ta način. Najbolj srečna sem, da sem fatalka svojemu Dejanu in Maksu ter poslušalkam in poslušalcem, ki me radi poslušajo. Seveda pa je to čast in kompliment.

Kdo so za vas prave fatalke?
V zasebnem življenju moja tašča. Ona je resnično prava fatalka. Sicer pa Maria Callas, izvrstna pevka, neklasična lepotica, ki je izžarevala tisto vsebino s s svojo prezenco tudi na odru. Na tak način, kot je pela ona ... in imela v sebi tisti faktor x, ki se ga ne da opisati, zakaj ti je nekdo tako močno privlačen in zanimiv.

Večina žensk jamra čez taščo, vi pa svojo kujete v zvezde. Kaj je na njej tako posebnega?
Vse! Razmišljanje o življenju, tudi ta njen skrivnostni x, ki ga nosi v sebi, veliko življenjske modrosti, veliko stvari je v življenju že dala skozi, notranja moč, pamet … veliko stvari. Tudi pri vzgoji sina mi zelo stoji ob strani. Če ne bi bilo nje, si, iskreno povedano, sploh ne znam predstavljati, kako bi bilo to videti.

Kje vas lahko spremljamo v prihodnjih mesecih?
Natalija dela po vsej Sloveniji že od julija dalje. Trenutno pripravljamo remiks moje zadnje pesmi Zapoj Slovenija in nov duet, novo zabavno pesem, ki bo verjetno izšla po novem letu, ogromno pa tudi nastopam s skupino.

Kot mati in žena

Kako najraje preživljate čas s sinom?
Imam to srečo, da imam tak poklic, da med tednom ogromno časa preživim z Maksom, saj si lahko sama organiziram delavnik in moj je skoncentriran na konce tedna. Vse počneva, od sprehodov do kuhanja. V soboto je bil star eno leto in neprestano ga je treba animirati in si izmišljevati nove stvari. Skupaj kuhava, pospravljava, bereve knjige in pleševa. Trenutno so vsak dan popularni Kingstoni. Vsakih deset minut je drugačnih.

Ste Maksa za njegov prvi rojstni dan presenetili s čim posebnim?
Seveda. Vendar ne smem povedati, ker če bo prebral Žurnal, bo vse vedel (smeh). Na rojstnodnevni zabavi mamica ni pela. Sem mu to prihranila, saj mu pojem vsak dan. Med povabljenci je bila tudi Rebeka Dremelj, vendar nihče ni pel, ni bilo treba, saj je bila Maksova pozornost popolnoma drugje.

Se kot mama počutite še bolj izpopolnjeno?
Imate prav. Posebni občutki in čustva, ki se jih ne da opisati, še posebno v primerjavi s prej, ko še nisem bila mati.

Znata z Dejanom tudi kot starša ohranjati ogenj v zakonu?
Treba ga je ohranjati, treba ga je zakuriti (smeh). Super se imava. Razumeva se, tudi skregava … pestro je pri nas doma. Ko pride otrok, je še bolj naporno, vendar, kar se mora, se mora.

Že načrtujeta drugega otroka?
Trenutno ne.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.