Magazin > VIP
67 ogledov

Tudi slovita MM je imela silikonske

Marilyn Monroe
1/4
Youtube
Neminljivi seks simbol Marilyn Monroe nikoli ni govorila o svojih lepotnih operacijah. No, pa jih je vseeno bilo kar nekaj.

V začetku prihodnjega meseca bodo na dražbi prodajali zdravniške zapise in rentgenske slike, ki dokazujejo, da je imela Monrojeva več plastičnih operacij.

Hollywoodska diva, ki je umrla pred 51 leti,  je imela vsadek na bradi, operirali so ji tudi zgornjo ustnico in konico nosu.
 
Urednica časopisa Allure Joan Kron pa trdi, da si je Monroejeva dala povečati tudi prsi. "Vbrizgali so ji tekoči silikon in tik pred smrtjo je prišlo do večjih komplikacij, saj je imela zaradi prevelike količine vbrizganega silikona bolečo infekcijo," trdi Kronova.

Marilyn se je zavedala pomena svojega videza, nekoč je celo dejala: "Ko bo šla moja lepota, bo šla tudi večina oboževalcev." Vseeno pa bi utegnil biti tudi zaradi tega razkritja marsikdo razočaran, saj je njena lepota veljala za povsem naravno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.