Magazin > VIP
16796 ogledov

Tudi ta tekmovalka Kmetije poskrbela za mokre sanje

Karin Štangelj
1/3
Instagram
Za njo so se moški ozirali tudi med njenim bivanjem na Kmetiji.

Simpatična dolgonoga in visokorasla Karin Štangelj se je v lanskoletni sezoni resničnostnega šova Kmetija udeležencem šova ter tudi gledalcem prikupila predvsem zaradi svojega nekonfliktnega, prijateljskega in prijaznega značaja. A po njenem odhodu s Kmetije se v javnosti praktično ni več pojavljala. Po sodelovanju v šovu je sicer prejela kar nekaj ponudb za najrazličnejša sodelovanja, a se zanje ni odločila. Karin, ki se je zaradi študija Prehransko svetovanje-dietetika na Fakulteti za vede o zdravju iz Šentjerneja preselila v Izolo, si namreč želi, da čim hitreje dokonča diplomo. V pogovoru za zurnal24.si je povedala:

"Trenutno se posvečam predvsem študiju, saj kot absolventka želim čim prej diplomirati, po uspešno opravljeni diplomi pa stopiti na samostojno poklicno pot." O zasebnem življenju Karin sicer ne želi preveč govoriti, zaupa pa nam, da trenutno za zmenke ni ravno na voljo. Zanimalo nas je, ali je morda kdaj razmišljala, glede na njeno zavidljivo postavo, da bi stopila tudi v modne vode. "Tovrstnih ponudb je bilo kar veliko, a se nikoli nisem videla v teh vodah. Fotografiram se res takrat, ko je prava volja za to. Nič nimam proti lepotnim tekmovanjem, a menim, da je notranja lepota tista, ki nekaj šteje. Tudi potrebe po tem, da bi se preko lepotnih tekmovanj dokazovala, nimam. Menim, da je vsak človek po svoje lep ter da se nobenemu ni potrebno dodatno dokazovati." Čeprav praviloma dekleta stremijo k izgubi odvečnih kilogramov, da bi pridobile želeni stas, za Karin to ne velja, celo nasprotno. "Že celo življenje sem suha, morda celo preveč. Želim pridobiti na mišični masi, a me včasih genetika zaradi hitrega metabolizma pri tem kar malo ovira," preseneti z izjavo.
V resničnostni šov je pripravljena ponovno vstopiti, predvsem bi ji bil zanimiv kuharski Master Chef ali morda vnovič Kmetija.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.