Magazin > VIP
18 ogledov

Tugomir: "Z Jadranko ni čisto vse v redu"

jadranka, tugomir voyo.si
Tugomir, izpadli tekmovalec šova Big Brother, se je razgovoril o nasilju nad sotekmovalko Jadranko.

"V bistvu sem bil bolj jaz žrtev kot ona. Ležal sem v temi in si pokrival glavo, ker sem čutil, da zraven sedi in preži name. So bile pa grožnje že v preteklosti. Tega nisem storil, ker me je spravila iz tira, ampak sem le želel, da bi se to nehalo," je brce namenjene Jadranki komentiral Tugomir, ki je mnenja, da ima Primorka morda celo resne psihične težave: "Zelo eksplozivna je. Mogoče ni čisto vse v redu z njo, sicer nisem psiholog, da bi to lahko ocenil, vendar tako po občutku. Njen bes narašča in zato nikoli ne veš, kaj se lahko zgodi. Nepredvidljiva je, vendar tako sem jo jaz ocenil."

A kljub njunim prepirom in nasilju, Tugomir do Jadranke ne goji zamer, ravno nasprotno. "Sploh v prvem obdobju sem ji hvaležen, da je bila za hece in me zabavala. Nato pa se ji je moglo začeti nekaj nabirati, da je najino prijateljstvo brez konkretnega vzroka preraslo v sovraštvo. Meni ne bi bil problem, da bi se zunaj pogovorila, vendar mislim, da to zaradi nje ne bo možno," pravi Tugomir, ki bi ga Big Brother v primeru, da ga ne bi izločili gledalci, kazensko izselil iz hiše, med tem ko je Jadranka zaradi psihičnega nasilja nad njim dobila le dve dodatni nominacijski točki. "To ni kazen. Morda pa jo še kaj čaka," pravi.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.