Magazin > VIP
30 ogledov

Tukaj počitnikuje Kate Middleton

Mustique, Karibi, Kate Middleton
1/14
Youtube
Vojvodinja Cambriška je s svojo družino odpotovala na počitnice na zasebni karibski otok, ki si ga lahko privoščijo le tisti z najglobljim žepom. Princ William se jim bo pridružil po opravljenih obveznostih.

Kate Middleton bo svoj letni dopust preživela na zasebnem otoku Mustique na Karibih, kjer trenutno počitnikuje v družbi svoje družine, staršev Michaela in Carole ter sestre Pippe in brata Jamesa, medtem ko se jim bo kmalu pridružil tudi njen soprog, britanski princ William.

Otok je priljubljeno letovišče za bogate, ki se tam lahko skrijejo pred očmi javnosti, saj ga krasi čudovita narava in krasne plaže. Obenem pa je tudi eno najdražjih letovišč, saj teden dni počitnic v eni izmed tamkajšnjih vil stane 15 tisoč funtov oziroma 18 tisoč evrov.

Družina Middleton sicer pogosto počitnikuje na tem otoku, kjer so navadno nastanjeni v vili z zasebnim bazenom in petimi spalnicami.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.