Magazin > VIP
6289 ogledov

Tukaj živi član dua 2Cellos

2cellos Žurnal24 main
To je njegova vila v bližini Pulja.

Člana 2Cellos, Slovenec Luka Šulić in Hrvat Stjepan Hauser, sta na vrhunce kariere. Duo je po celem svetu zelo priljubljen, ravnokar pa sta se vrnila s turneje po ZDA.

Šulić se pripravlja na prihod novega družinskega člana. Z ženo po fantku Valu sedaj pričakujeta deklico. To sta v prisrčnem videu pred kratkim razkrila na Facebooku.



Hauser pa se je na družbenem omrežju pohvalil s svojo oazo miru, prečudovito vilo na Hrvaškem. Kot piše 24sata, si je 32-letni glasbenik dom uredil po svojem okusu, večkrat pa ga tam obišče mama Marija in ga razvaja s svojimi kulinaričnimi sposobnostmi.

Ob vili je bazen in tudi igrišče za odbojko. "Evo, našel sem svojo oazo miru. Osem let smo bili na turneji po vsem svetu. Ves čas je bilo hektično, norišnica, nikoli nisi našel časa zase, da bi si malo odpočil, pogledal vase in užival. Odločil sem se, da bom zdaj življenje živel tako, kot je treba,“ je lani povedal za IN magazin in dodal: "Čisti navdih. Ta razgled, takoj, ko se prebudiš. Greš ven … Zamisli si, da gledaš sončni zahod in igraš. Mir in tišina. Božansko.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Boss is back home

A post shared by HAUSER (@hausercello) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My Lady and Me on the Honeymoon ❤️

A post shared by HAUSER (@hausercello) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.