Magazin > VIP
58 ogledov

Turist na Oskarjih v ječi sedel 20 let

gary
1/3
Profimedias
Gary Alan Coe, eden od turistov, ki so ga med podelitvijo oskarjev pripeljali v dvorano, je osvojil srca Američanov. Sedaj se je razvedelo, da je kar 20 let sedel v zaporu.

Gary iz Chicaga se je v nedeljo lahko rokoval z največjimi hollywoodskimi zvezdami, k njemu in njegovi zaročenki Vicky je pristopil celo Denzel Washington in ju simbolično poročil. Simpatični turist je s svojo veselo naravo očaral Američane. Med drugim se je oglasilo tudi moštvo Chicago Bulls in Garyja povabilo na tekmo, številne restavracije bi zaljubljencema rade pripravile nepozaben večer, nek frizerski salon pa je Vicky ponudil, da jo uredijo za njen poročni dan.

Sedaj se je razvedelo, da sta se Gary in Vicky spoznala, ko je on zaradi tatvin kar 20 let sedel v ječi. V Ameriki te lahko za 25 let zaprejo, če si storil tri ali več kaznivih dejanj. Gary, ki so ga iz zapora izpustili tri dni pred Oskarji, pa ni imel le dolgih prstov, ampak je tudi registrirani spolni prestopnik, saj je kot najstnik poskušal posiliti neko žensko. "Grozno je, da sem v zaporu preživel 20 let in da svojim otrokom in vnukom nisem mogel biti dober oče in dedek. A danes mi je moj sin rekel, da je ponosen name. Skoraj bi se razjokal,“ je Gary povedal v pogovoru za ABC7.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.