Magazin > VIP
30 ogledov

TV zvezdnico zlorabila dva zdravnika

Maria Menounos FameFlynet Pictures
Maria Menounos ima utemeljen razlog, da sovraži obiske pri zdravniku.

Znana ameriška televizijska voditeljica Maria Menounos je v pogovornem šovu Howarda Sterna razkrila, da je imela v preteklosti že dve zelo slabi izkušnji z zdravniki. Prvič je doživela spolno zlorabo s strani zdravnika v mladih letih, ko ga je obiskala zaradi vnetega grla. Naročil ji je, naj se preobleče v bolniško haljo in jo začel otipavati po spolovilu. "(Moj fant, op. a.) Kevin je bil v čakalnici in začela sem dobesedno kričati. Tako neprijetno mi je bilo, da nisem vedela, kaj storiti," je povedala danes 34-letnica. Kljub temu se je odločila, da zadeve ne bo prijavila na policijo, saj ni želela poslabšati situacije. Vendar je imela potem še eno neprijetno izkušnjo, tokrat med ginekološkim pregledom. Zdravnik je namreč med pregledom občudoval njen piercing v popku in se ga dotikal.

Po obeh mučnih izkušnjah Menounosova priznava, da ima zdaj resen strah pred zdravniki. Tako jo vsakič, ko potrebuje zdravniško pomoč, v ordinacijo pospremi fant.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.