Magazin > VIP
1195 ogledov

Tvegal življenje za pse Lady Gaga

lady gaga Profimedia
Neznana kriminalca sta ugrabila psa pevke Lady Gaga, potem, ko sta s strelnim orožjem ranila sprehajalca psov.

Ameriška pevka Lady Gaga je svoja ukradena psa dobila nazaj. Poveljnik elitne policijske enote Los Angelesa, ki se ukvarja z umori in ugrabitvami, Jonathan Tippett je v petek sporočil, da je za zdaj še neimenovana ženska pripeljala na policijsko postajo pevkina francoska buldoga, ki sta bila ugrabljena v sredo zvečer.

lady gaga | Avtor: Profimedia Profimedia

lady gaga Magazin Foto: Lady Gaga zaljubljena do ušes

Po besedah Tippetta kaže, da ženska, ki je vrnila psa, ni bila vpletena v napad na sprehajalca psov in ugrabitev. Lady Gaga, ki trenutno v Rimu snema film, je po ugrabitvi ponudila 500.000 dolarjev nagrade za vrnitev psov, in to brez vprašanj.

lady gaga Magazin Lady Gaga: Zaradi teh fotografij ugibajo, ali je noseča

Tvegal je življenje

Za zdaj še neznana kriminalca sta v sredo zvečer na aveniji Sierra Bonita v Los Angelesu napadla sprehajalca psov Ryana Fischerja in ga v nasprotju z uvodnimi poročili ameriških medijev, ki so govorili o umoru, le ranila s strelom iz pištole.

lady gaga | Avtor: Profimedia Profimedia

lady gaga Magazin Fotografije pevke Lady Gaga nadvse sumljive

Fischer se je napadalcema uprl, ko sta mu skušala odvzeti tri pse, francoske buldoge po imenu Koji, Miss Asia in Gustavo. Potem ko sta ga ustrelila, sta uspela ujeti dva psa in z njima pobegnila. Tretji pes je pobegnil in ga je policija kmalu zatem našla.

lady gaga skrušena Magazin Posnetki, ki bodo Lady Gaga strli srce

Fischer si bo po besedah Trippetta po strelni rani opomogel. Lady Gaga ga je iz Rima označila za velikega junaka. "Še naprej te imam rada Ryan Fischer, tvegal si svoje življenje v boju za našo družino. Vedno boš heroj," je objavila na Instagramu.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.